uFeel.me
РАЗПНАХМЕ ТЕ!
Автор: fenix,  22 април 2011 г. в 14:51 ч.
прочити: 449
Разпнаха го, безумците на кръста!
И слънцето изгори му очите...
Обви земята мрак и мъка гъста,
по-слабо вече светеха звездите!

Разпнаха го, а той ни бе спасение
и дар, Господен, нам поднесен свише!
той учеше народа на смирение...
и всичко що в евангелието пише!

Разпнаха го, на всеки във очите,
сега го виждам как по хълма пъпли.
Сам своят кръст понесъл на плещите,
а черните очи... със вяра пълни!

Разпнаха го, а той се сам пожертва,
за изкупление на всички грешни люде!
На Юда Искариотски стана жертва,
осъден от Пилат - разпнат да бъде!

Разпнаха го, пред всички грешни хора
но той над нас греховност не посипа!
С последни сили пак за нас помоли,
за нашето спасение... на душите!

Разпнахме те, Иисусе, бяхме слепи,
и глухи бяхме за словата Божий...
Прости ни, днес, за грешките нелепи
и пак повярвай в нас, дано да можеш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me