uFeel.me
РАЗМИСЛИ ВЪРХУ ТОВА "КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН\"
Автор: raliza,  3 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 463
Без лице си. И без дъх.
Нямаш милост, мерзавецо!
Хайде-другият път

дай младостта си назаем
за бутилка от Джони.
Тъй смешен и краен

се губиш в костюма си.
И пътуваш в насрещното.
Догонваш се с месеци-

сериозно-стоманен. Първичен.
Колко ти костваше всичко?
\"Любящ\" си. (Направо себичен.)

И животът е чужд.Ти не можеш
да скриеш от всички-
тя не е твоята кожа

и свършва прожекцията нощна.
Пич, купи си револвер!
Да! Какво чакаш още?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me