uFeel.me
РАЖДАНЕ НА ГЕНИЙ
Автор: avin,  18 юли 2011 г. в 19:43 ч.
прочити: 271

Какви е деца раждала...
Левски, Ботев, Караджата...
на бесилото си слагали главата,
да я бъде и напред във времето,
държавата... нашата.

Раждала е...
какви ражда ги сега...
едни бягат...
други оглозгват я до кости,
на пръсти се броят,
онези, що за българско милеят.

Апостоле,
преди 174 лета,
ти появи се на света,
помислял ли си тогава,
че по-добри времена
ще сполетят твоята страна.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me