uFeel.me
Просто... съдба
Автор: Pepiliya,  22 януари 2011 г. в 11:38 ч.
прочити: 433
ПРОСТО...СЪДБА

Птици се реят в простора.
Пърхат с крила.
С песни огласят ефира
С на ангел гласа.
Господи, нима са щастливи?
Просто...
това е тяхна съдба.

Вятър играе си с клони.
Трепкат листа.
Светлинките проблясват игриво.
Сменят цвета.
Господи, нима са щастливи?
Просто...
това е тяхна съдба.

Вълните танцуват пенливи.
Разресват къдри.
Бреговете целуват звънливо.
Пръскат искри.
Господи, нима са щастливи?
Просто...
и това ли е тяхна съдба?

Светът се щура замаян.
Коронясва пари.
Убива, краде и сношава.
Отравя с лъжи.
Господи, нима сме щастливи?
Просто...
а това ли е наш`та съдба?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me