uFeel.me
Прошка към Народа и Родината
Автор: mt46,  6 март 2011 г. в 13:32 ч.
прочити: 351
Днес е ден за прошка -
към Майките, Бащите...
Ден е за смирение в душите...

Нека да поискат прошка
мафиотите и \"бизнесмените\",
които ни ограбиха парите!...

Нека да поискат прошка от Народа
всички депутати -
които от \"избраници\"
превърнаха се във измамници!...

От Майката-Родина
да поискат прошка
всички политици и държавници!...

Прости, Народе български!
Прости, Българийо! -
Че чистата ни обич се прекърши...
И роби сме във робството безкрайно...

Марин Тачков
06. 03. 2011 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me