uFeel.me
Професия-(роб)отник
Автор: vesselin,  8 юли 2010 г. в 11:18 ч.
прочити: 388

Продавачът на обувки,
носещ скъсан панталон,
пак мечтае без закуска
да си купи нов балтон.

Има в джоба си два лева
за кафе и за билет
и надежда, че ще взема
някой ден пари безчет.

Но животът си минава,
вече гони петдесет,
без да идва пуста слава
и сънят му да е в ред.

Продавачи на обувки
сме и ние, господа,
дето все сме с празни бузки,
а не вдигаме глава.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me