uFeel.me
Приятел
Автор: sisito599,  4 април 2009 г. в 18:03 ч.
прочити: 245
Напълни ми чашата приятелю,
напълни я със надежда,
за да мога мили ми приятелю,
да стана и да продължа напред!
Дай ми вяра мили ми приятелю,
дай ми капчица надежда,
че живота продължава...
дори без него, дори без тлеещата му жарава!
Стой до мен приятелю,
че останах без крила... без крака дори!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me