uFeel.me
Предизвикано
Автор: argonyk,  14 октомври 2011 г. в 16:22 ч.
прочити: 149
Някой трябва да тръшне вратата.
Някой трябва дори да препсува.
Не сквернете с клишета словата -
всяка истина повече струва.

Всяка дума е камък темелен,
във дувара на словото свято
и, понеже до гроб съм си верен,
свойте думи подреждам чепато.

Нека други се крият зад маски.
Пустореки и бедни писачи.
Не копнея за техните ласки -
вред е пълно със разни драскачи.

Аз по себе си пиша с охота.
Недокоснат от чужди мераци.
И кошмарно в съня ви ще тропам
сред юргани и меки матраци... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me