uFeel.me
Предизродно
Автор: vesselin,  26 октомври 2011 г. в 21:54 ч.
прочити: 317
Продавам се, купете ме, другари,

не искам много, някакви пари,

дори не питам нови или стари,

щом с тях ще преживея тези дни.

 

Продавам се, душата ми е ваша,

очаквам с радост да ми позвъни

представител на висшата ви раса

потомствено обучени крадци.

 

Продавам се,  дори и за огризки,

отдавна се отрекох от света,

във който само хора с жълти книжки

все още вярват силно в честността.

 

Продавам се,  купете ме, другари,

не искам вече светли бъднини,

а само да закуся със омари

веднъж поне  наместо със лъжи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me