uFeel.me
Предизборно
Автор: rosen_rosen,  20 юли 2011 г. в 17:25 ч.
прочити: 326

Идат избори пак

и мени се, мени

                         обстановката...

Откъдето да минеш,

усещаш - кипи

                         подготовката...

Не обръщай очи -

все по-скъпо лъщи

                         опаковката,

от която, уви,

се несхваща - къде е

                         уловката...

От различни страни

със усмивка ни канят

                         в масовката...

За парите - мълчат!

Във мъгла е дори

                         групировката,

дето бързо доби,

като в някакъв РАБФАК

                         школовката,

че от Меси по-ловко,

по-дръзко днес скрива ни

                         топката...

Вред ни лъжат, нали -

ту в грамажа и ту

                         в разфасовката....

По-изкусно от тях

няма кой да разкрие

                         трактовката...

Да те има след туй -

хапче пий, но не плюй

                         по ментовката,

а преди употреба

чети, препрочитай

                         листовката...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me