uFeel.me
Пожелание
Автор: silvia0505,  27 юни 2011 г. в 12:53 ч.
прочити: 292
Когато загубиш и чест, и осанка,
какво ти в живота остава?
Не искаш да бъдеш ти, бледата сянка
на минала гордост и слава.

\"Приятелства\" губиш, надежди умират
и бавно в краката им падаш...
И всичките \"близки\"  с крака те подритват.
Самичък в живота оставаш.

И равносметка, жестока си правиш,
че никой не те е обичал...
И бързо преставаш на глас да мечтаеш -
горчивия плод си опитал.

До край се раздаваш,те всичко ти вземат
и шепите празни остават.
Кога се подхлъзнеш се дръж, да не паднеш!
На помощ недей се надява.

И гръб ти обръщат \"приятели верни\",
и бързо за тебе забравят.
Когато си паднал, недей се предава
стани, докажи се тогава!

И нека да видят \"човека отритнат\",
загубил и чест, и прослава...
Как може безспирно, до край да се бори,
че шанс за живот заслужава.

И нека да знаят, че сам като станеш,
победата двойно се плаща.
Човеко бори се, човек да останеш,
със злото недей се захваща!

Че слава и гордост, и минали грешки,
и всичко след нас си отива,
но пламъка нашия, чисто човешки
да губим в живота не бива!




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me