uFeel.me
Поспри се, Човеко
Автор: plami_6,  11 април 2011 г. в 16:59 ч.
прочити: 205
Поспри се, Човеко, скиталецо морен,
не бягай в живота залудо, без чест...
Поспри, дочуй кресченда съдбовни
на дните - отдавна те пращат ти вест.

Поспри се, послушай прибоя среднощен:
морето припява копнежна соната,
клокочи, разлива вълните си мощни,
приспива - с мистична цигулка Амати.

Поспри, занемей пред Природата вечна!
Земята ще смели човешката съдба -
дребнава прашинка, клетка сърдечна
в гигантската ѝ космична душа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me