uFeel.me
Поп Козелко
Автор: korwin,  11 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 565
Посвещава се разкола в църквата ни

Есенен вятър брули сухи листа.
Пиян мангал се клатушка в нощта.
По нужда кляка в църковния двор.
Ще бъде жестоко наказан – мор!



Тих кикот се носи из божия дом.
На амвона нейде завързан е кон.
Поп Козелко с вярна му дружина
зад гърба конски мощна са пасмина.



Попе, в манастира братята
г..а ти съдраха.
От м....и устните ти
покой не видяха.

Очите, ти, горките,
обаче скот не съзряха.
Бързаш да наваксаш,
содомите мръсен.
Затуй кон си докарал
в този час късен.



Поп Козелко, поп Козелко,
В г..а си все с дръвце дебелко.
То мяза на анална тапа и
ти пречи к..а да си лапаш!



Що е туй
с големия двор
и насрания бор –
храм божи или обор?


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me