uFeel.me
Писна ми вече! БАСТА!
Автор: Lucky,  3 юли 2011 г. в 09:25 ч.
прочити: 212
Писна ми вече! БАСТА!
Отказвам да бъда курбана
и с кръвта си да плащам
за безумното дело на тази каста!
В псевдо държава и псевдо култура
една жалка, продажна номенклатура,
животът заприлича на грозна халтура
но писна ми вече - ИСКАМ КУЛТУРА!
Искам да живея достойно,
да не бъда със статут на микробно!
Искам държава за чудо и приказ,
ЗАЩОТО
Бог ни е дал и така ни орисал -
от всичкото благо тук е изсипал
народът по човешки тук да живее,
не по чужбини немил и недраг да пилее
младост и сила, ум и таланти -
те са с патента на народа балкански!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me