uFeel.me
Песимистично - набързо
Автор: rosen_rosen,  1 юли 2011 г. в 10:53 ч.
прочити: 297

За хората не ви боли,
прехвалени ми политици -
ламтите само за пари,
за медии и фолк-певици.

От сутрин синият екран
показва мутрите ви грозни,
езикът ви - недоразбран,
а вие - лъснати, фамозни...

Круизи, срещи, диалог -
все из красивата Европа!
И изпод погледа й строг
приканвате да се не хлопа,

че тя наливала пари,
каквито нямали сме тука...
Търпим ли - без да ни боли
ще ни измъкне от боклука...

Ще ни измъкне, ама - /ха!/,
кога от запада се съмне...
Я по-добре ей тук да спра,
че някой може да ме гръмне...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me