uFeel.me
Пасарел
Автор: mese4inko,  4 януари 2013 г. в 08:57 ч.
прочити: 341

\"Българските летци се бият с ожесточение,


като че ли защитават най–скъпата светиня на света.


За мен те изчерпват понятието \"ненадмината ярост\" в авиацията.\"


                          Подофицер Робърт Хенри Ренър.


 


О, Пасарел, на камък пазиш този подвиг смел


сторен от достоен български орел.


Днес навярно обръща се във гроба


гледайки що става със народа.


И как продажните чиновници


без крила оставиха всички негови следовници.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me