uFeel.me
ПРОШКА
Автор: fenix,  26 февруари 2012 г. в 13:52 ч.
прочити: 294
Днес Прошка е! Затуй простете,
за грешките неволни или не...
Доброто във сърцата намерете,
че хора сме, не някви зверове.

Ръка подайте и глава сведете,
кажете на родителя \"прости\"...
За дребните душици забравете,
със благородство злото приеми.

Сърцето има \"опция\" да прощава
и да изхвърля лошите неща...
Направи ли го то по-силно става,
това спасява него... и света...

Обичайте се хора... и дерзайте!
Враг-врага днес си стиснаха ръце.
На никой лошо вие не желайте...
Простете със отворено сърце!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me