uFeel.me
ПЕЙЗАЖ
Автор: edelvais,  3 март 2011 г. в 09:00 ч.
прочити: 247
Небето е сиво.
Мъгла е погълнала
хоризонта далечен.
Навън е снежно красиво.
Обожавам сезона,
в бяло облечен,
покрил земята,
дарил я с бял сън,
за да цъфнат напролет житата,
за да има хляб
и весел детски звън
от щастливи игри.
Нека щастлив живот
у нас да ври,
да кипи, да цари!
Нека сезони сезони да сменят,
но ценностите да не се подменят,
а да се обогатяват!
Всичко това сетивата ми искат
и на Божията благословия
за народно добро се надяват!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me