uFeel.me
ПЪТЯТ
Автор: dobromirpenkov,  11 януари 2011 г. в 13:43 ч.
прочити: 371

ПЪТЯТ

Зная аз, че пътя съм намерил,
прекрасно зная аз това.
Със четири неща се този път измерва -
Бог, Любов, Добро, Слова. 

Зная аз, че пътят ми е верен,
защото Бог го е посочил.
И стъпва неизменно той до мене,
и кара всичко в мене да клокочи.

И в този път с протегната ръка вървя -
да я подам на всеки срещнат.
И няма нищо по-прекрасно от това
да подадеш ръка на страдащ грешник.

И в този път с отворено сърце вървя,
готов на всеки с радост да го дам,
готов със всеки да го споделя
и да го стопля в този свят голям.

Зная аз, че пътя съм намерил -
затуй ще бъде дълъг този път
и ще отвори най-прекрасни двери,
и ще издигне чак до Слънцето духът.

24.03.2010 г.

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me