uFeel.me
ПЪТ, ОТ И ЗА ЧОВЕКА
Автор: edelvais,  10 април 2011 г. в 18:48 ч.
прочити: 237
Само в мечтите ни
пътят е без прът
в краката и душата ни…
На земята,
по която всички вървим,
пътят не е за самин…
И няма път само за един…
дори той да е само мечтател…
На земята не всеки път
е тръгнал от пътека,
но всеки път за човека
се прокарва или строи
най-вече от и за човека!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me