uFeel.me
ПАК СЪМ ГОТОВ
Автор: bohem,  24 януари 2010 г. в 01:14 ч.
прочити: 463
Чувствата волни обличам във рими-
наказан от моя проклет пубертет...
От него минаха много години,
след първите стихове- седем по пет...
Сега съм на възраст, наричана “средна”.
Не мога да кажа, че станах поет...
Обличам във рими чувства поредни,
за себе си пиша по някой друг ред...
Много любови изстрадах, изпях ги-
стих и китара живеят във мен...
Революции, митинги- с тях остаряхме,
не стана по-хубав днешният ден...
Остана само ръжда във душата-
във същата тази душа на Бохем...
На кръстопът между два чужди свята
не случих с красивото, май не съвсем...
Все повече пиша за фалш и интриги
и само от спомени- стих за любов...
Та затова след първата книга
зарекох се тайно- не съм аз готов.
Не съм аз готов да пиша за фалша-
от него във всеки стих силно боли...
Но писано в орисията наша
било да Ви срещна, Поети добри.
Във сайта, изпълнен от думи вълшебни,
превръщащи всяка сълза във любов
усетих, че с Вас ще бъдем потребни-
души да спасим. Аз пак съм готов...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me