uFeel.me
П Р Е Д А Д Е Н А
Автор: gala mari,  20 декември 2008 г. в 15:48 ч.
прочити: 808

Кално.

Облачно.

Мрачно.

Навън. И в душите ни.

А е предколедно...

И е предпразнично...

Болно. Тревожно.

Уплашено.

В мислите. В дните ни...

В дланите стискаме празното.

Стискаме в гърлото -

истеричното...

Грозни, проскубани, стари...

Балтони... И истини.

Пребити момчета,

продажни момичета...

Гладни старици - бездомни...

И кучета...

Лъскави, бляскави, с гардове,

с лъвски портфийли и самочувствие.

Недосегаеми, ненаказуеми.

В душите катранени.

В ръцете куршумени.

Гадове...

Обичана. Охулвана. Напускана.

Родина. И мащеха зла.

Раздадена. Продадена.

Предадена.

От невъзможност.

И от суета...

Болно. Тревожно. Уплашено.

В мислите. В дните ни...

В дланите стискаме празното.

А навън е ужасно предколедно...

И е ужасно...

Предпразнично...

ПОСВЕТЕНО

НА ОНИЯ С КАТРАНЕНИТЕ ДУШИ И РЪЦЕТЕ КУРШУМЕНИ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me