uFeel.me
Отзвук от Втори Юни
Автор: meri4ka,  25 юни 2011 г. в 18:02 ч.
прочити: 137

Три минути само сирените виха,
политици мазни гнусно се покриха -
да оглозгат кости от софра народна,
нищо, че сме хора във страна свободна.

Ах, да са, народе, войводите с назе,
всеки войн да стане, берданка покаже,
Да може и с голия нож да посече
тия, де ни крадат, но свърши се вече...

И пак бюлетина в урната потайна /за ...А/
ще пусне народът в немотия крайна.
И догде го крадат, наши, че и гости,
в гроба ще се валнат \"грешните\" му кости...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me