uFeel.me
Относно нрава, козината-принципно
Автор: Довереница,  30 март 2013 г. в 06:44 ч.
прочити: 358

 

И обеща вълкът: -\"Ще съм добър пазач,

какво, че от гората съм дошъл.

Бях, див и неразумен затова че

се водих  на хиени по акъла.

 

Но днес съм друг и много съжалявам

за агънцата дето съм погълнал.

Аз промених си козината, нрава,

дори каишка на врата си вързах.

 

Със цвят различен от преди, когато

отново пак безкрайно съжалявах.

Известно е, че притежавам качества

нали си ме познавате отдавна...

 

Ще пазя стадото от гладните хиени,

защото те са зли и ненаситни.

Че са притихнали сега това е временно.

Те само чакат кой - кого ще ритне,

 

за да захапят падналия вкупом

и опекат на огън с компромати...

Мен изберете! Аз съм неподкупен

и много подходящ за длъжността\"...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me