uFeel.me
Откровение Мариново
Автор: mt46,  12 май 2012 г. в 21:42 ч.
прочити: 301
Ще дойде Апокалипсисът.
Скоро...
С гръм и мълнии.
С писъци.
На животни и хора...
С вълни полудели, стихийни...
По реките пелин ще тече -
и жадните ще се напият...
Земята отровена
ще се разтвори. -
И ще потънат бездънно
кораби, хора.
И тонове злато.
Пир-адско...
Ще рухнат новите замъци
на човекоядците.
И храмовете
на богоизмамниците...
Гръм ще удари
лихвари,
банкери,
разбойници,
кожодери,
грабители...
И ще плуват във блато
с парите си -
кървави, мръсни...
И гадните
циреи
на земните задници
ще се пръснат...
От глисти
и от боклуци
Земята ще се пречисти...

А после...
за нов живот ще възкръсне...

Марин Тачков
10-12 май 2012 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me