uFeel.me
Осиково, 2009
Автор: yotovava,  12 декември 2009 г. в 09:41 ч.
прочити: 184
И тези ангели…
които са заспали
непробудно…
…не смущавай кроткия им сън…
Пътят им е дълъг...
в безкрая след небето
и нататък…

…и кървавите пеперуди,
скрили раните,
не разпилявай
…забрадките, с които
ги покриха,
отричат всяка принадлежност
към пол, религия и възраст.

Човечество!
От толкова цинизъм зогорча ми!
Езикът ми прехапан
е само кратко неудобство
от въздържането да не викам.
Не мога да съм само зрител,
на форуми четецът блед..

...Горкинкането в чата,
ми люти ,
наддаването
цената скъпа
на скандала
от медии и новинари
ежедневно...

… Аз нямам думи!
Очите ми са сухи до безбожност!
Осиково e само част от този пъзел,
поредната жестокост...
… видях една сълза да къпе
телцата детски днес …
...на вятъра навярно...
...край брезите
едва-едва прошумолял...

Дано когато стигнат при звездите,
на тях поне им стане жал!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me