uFeel.me
Онези разголените
Автор: Ice_Lady,  18 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 644
По улиците се разхождат
жени красиви, предизвикателно облечени
на всяка иска й се някой да я заговори...
да влезе в нейното съзнание,
да й даде любовно обещание...

По тъмни нощи се прибират,
рискуват себе си, за малкото внимание,
очакват Господ да ги пази,
от мъжкото,мръснишко подсъзнание!

И всички търсят си го,
а после страдат, но пак дрехите
събличат и по улиците тръгват,
без да виждат, полуголи тичат!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me