uFeel.me
Обичам те!!!
Автор: vesselin,  19 февруари 2013 г. в 14:18 ч.
прочити: 400

Обичам те, родино мила,

земя на моите деди,

велика и непобедима

пред всеки враг и пред беди.

За мене, майко, ти си всичко;

единствена на този свят

затуй не ми е безразлично,

когато с думи те петнят.

Прекланям се пред твойта хубост,

пред моя стар и скъп народ,

запазил те от толкоз лудост

чрез вяра във човек и Бог!

Обичам те, родино мила,

целувам твоята земя

и знам, че няма по-красива

за нас и нашите деца!!! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me