uFeel.me
ОСТАВЍ СИ ТВОЯ ТАЙНА
Автор: Manja,  4 ноември 2010 г. в 08:42 ч.
прочити: 777
Няма да се съхраним,
ако всичко споделим.
Оставѝ си твоя тайна,
или получаваш майна.
Особено за под юргана,
най малко за армагана.
Ако много си успял,
трябва да си разбрал,
че всеки ти е завидял
и мръсна вода подлял.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me