uFeel.me
ОСКОТЕЛИ ГОДИНИ
Автор: jina97,  18 февруари 2012 г. в 10:46 ч.
прочити: 241
Апостоле,
годините минават,
а твоя народ все тъй скръбен е...
Апостоле,
годините оскотяват,а твоя народ все по-тъжен е... 
Посоката се опитва да намери,
но посоката е неясна, с химери
и блъска се в немотия,
докато други преяждат,
и чуди се защо все тия -
чуждите
живота му уж съграждат.
Захвърлен, отчаян е народът, Апостоле!От недрата му продажници родиха се много!
Земята българска продадоха,
горите вековни изсякоха,
в слуги хората превърнаха
и робството в България върнаха,
сал дето изедниците днес са държави доста,
а българинът тепърва се учи да стои на поста
заради децата, рода и родината,
знамена да развява за България милата,
по улици, площади на протести излиза...
Сега се учи да дели с ближния свойта окъсана риза!

Галина Петрова
11.02.2012 г.
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me