uFeel.me
ОПОРНА ТОЧКА
Автор: edelvais,  30 юни 2012 г. в 08:48 ч.
прочити: 306

„Дайте ми опорна точка...”,

някой поискал, но друг

не го искал и му отказал.

„Дайте ми опорна точка...”,

човекът повторно поискал,

но трети не го искал

и дори го наказал.

„Дайте ми опорна точка...”,

изкрещял наказания...

Дáли на крещящия

черна точка накрая.

Но човекът не се примирил,

че нищо не е доказал,

дори в спор влязъл.

Подпрял се на времето

и сам си излязъл от спора,

опирайки се на

компетентни хóра,

които се оказали

най-мощната му опора.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me