uFeel.me
ОГЛЕДАЛО
Автор: dobromirpenkov,  7 януари 2011 г. в 12:03 ч.
прочити: 255

Кой съм аз?...
         Къде отивам?...
Добро ли е
         това, което върша?...
Сърцето ми
         се свива,
докато отговора търся...
Все тичам,
         искам
                   всичко да довърша...
Не спирам
         и не се прекършвам.
Но не намирам
         отговора - търся...

Бъдете огледало
         на моята,
объркана понякога душа...
Бъдете ехо
         на моя,
понякога самотен стон...

Кажете ми -
         аз ще ви повярвам...
Сърцето ми
         доверчиво се разтваря...
Помогнете ми
         в разгорещената жарава...
Ръцете си
         доверчиво аз протягам...
Стоплете ме,
         макар и да изгарям...
Бъдете ми
         тревожно огледало...

22.04.2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me