uFeel.me
ОДА ЗА ЛЪЖАТА
Автор: aborigen,  1 април 2010 г. в 08:41 ч.
прочити: 629
 

Лъжата, Лъжата, Лъжата!

По своя неписан закон,

Лъжата е толкова свята -

възкачвана вечно на трон!

 

Лъжата красива и грозна,

Лъжата благата и зла,

Лъжата без грим и фамозна -

Лъжата придава крила!

 

Лъжата отприщва любови,

Лъжата разпалва войни,

Лъжата копае гробове,

Лъжата изкупва вини.

 

Лъжата, Лъжата, Лъжата

е толкова силен актив!

Лъжата цари на земята.

Тежко му, кой тръгне против!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me