uFeel.me
ОДА НА ПОЛИТИКА
Автор: Nadejda,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 499
ОДА НА ПОЛИТИКА

АЗ СЪМ МЪРТВА ДУША
И ОБИТАВАМ ЕДНА МАРИОНЕТКА
ИМАМ СИ БОЛ КОНЦИ
И ДЪРПАТ МЕ САМО СВЕТОВНИТЕ ГОЛЕМЦИ
ВЗИМАТ МЕ ЗА ВИСШ ПЕРСОНАЛ
НО СЪМ САМО ТЕАТРАЛЕН АРСЕНАЛ

АЗ НЕМАМ СЪЛЗИ ДА ПОПЛАЧА
НЕМАМ ЕМОЦИИ
NЕМАМ ДАЖЕ ЧУВСТВО ЗА ВИНА
ЗА ВСИЧКИТЕ ЗЛИНИ,
КОИТО ПРИЧИНЯВАМ
НА ХОРАТА И НА СВЕТА

ЕХ КАКВА БЕДА,
НЕ ПРОДАВАЙТЕ ДУШАТА
СИ НА НИКАКВА ЦЕНА
И АЗ БЕХ ЧОВЕК С ДУША,
ПРОДАДОХ Я И ЕТО МЕ СЕГА
ЕДНА ПАРЦАЛЕНА МАРИОНЕТКА БЕЗ ДУША

ЧОВЕЧЕTO ПИНОКИО
НАМЕРИ КОЙ ДА МУ ВДЪХНЕ ДУША,
А АЗ ЧОВЕКЪТ РОДЕН С ДУША
ПРОДАДОХ Я, ЕЙ ТАКА
ЗА ВЛАСТ СЛАВА И ПАРА

И ЕТО МЕ СЕГА
ЗАХВЪРЛЕН НА БУНИЩЕТО,
КАТО НЕНУЖНА ДРИПА
РАЗБРАЛ, НО КЪСНО,
ЧЕ БЕЗ ДУША НЕ СЪМ ЧОВЕК,
А ПАРЦАЛЕНА КУКЛА
НАТРУФЕНА С ФАЛШИВА СЛАВА
ГОРЧИВА ВЛАСТ И МРЪСНА ПАРА
В УСЛУГА НА СВЕТОВНАТА ОЛИГАРХИЯ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me