uFeel.me
ОБСТАНОВКАТА
Автор: Liliyanaandreeva,  3 декември 2010 г. в 19:10 ч.
прочити: 195




Положението в Лос Анжелес –
става много “…хепи нес…”
От сестрите ни далечни – атомни вимани,
а от близките ни братя – гейове и наркомани…
Ядем и преживяме циганските баници,
а земята е бунище – без межди и граници…
Вчера мина коларят със сливите за смет
и не ни предложи бутерброт с мед…
Главата си отвърна – отвратен и покрусен –
дали ще си останем пак без модро утро
и без слънчев ден?...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me