uFeel.me
O, sancta simplicitas
Автор: maystormanol,  23 февруари 2009 г. в 20:40 ч.
прочити: 361

Мерцедес и Пако Рабан.

От София до Ихтиман.

И чалгата на пълен глас.

O, sancta, о simplicitas.

 

И вместо гърди - силикон.

Да мамят поредния дон.

От Бов, ако не от Бургас.

O, sancta, о simplicitas.

 

На крачка, през крачка - бандит.

Ту жив или ту пък убит.

Навява не хлад, ами мраз.

O, sancta, о simplicitas.

 

Окрадоха вчера и днес.

Крадат и от утре пак тез.

А ние защо ли сме пас.

O, sancta, о simplicitas.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me