uFeel.me
Няма да платим, няма да платим
Автор: maystormanol,  2 май 2009 г. в 21:47 ч.
прочити: 219
Няма да платим, да, няма да платим.
Няма да ни правят вечно на маймуни.
Няма да ни плашат с някакъв режим
и да ни се канят някакви муцуни.

Няма да платим, да, няма да платим.
Че, освен "електор", също сме и хора.
Ние май не сме в един и същи тим
с тези, гдето мислят, че, са най-отгоре.

Няма да платим, да, няма да платим.
Също от коза сме много стара яре.
Можем да сме страшни, ако сме без грим
и излиза сметката им да е без кръчмаря.

Няма да платим, да, няма да платим.
Че, и повече сме даже надплатили.
Никой май от нас не е и херувим
и за друго още ни остават сили.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me