uFeel.me
Ноември
Автор: Masos,  19 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 355
Септември щеше да бъде май,
но дойде сетния месец
- Ноември -
И дойде на мечтите ни край.

И рече Смъртта: нека бъде зима -
зима в човешките сърца - непреодолима.
- Ноември -
Ден първи, ден последен...

И тръгна Странникът клет,
из този свят злочестен да скита,
но бе всякъде гонен,
гонен във тръни и смет.
***

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me