uFeel.me
Нирвана
Автор: Masos,  19 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 367
Пълнолунна нощ и минувачи... Парк.
Той лежи на пейка в своята нирвана,
из изпъкналите вени подава се игла една.

Чувства се в средата на вселената,
чувства се като вселена,
облаци от цветове, феерия
н и р в а н а.

***

Днес застрелял татко, майка си заклал,
и след свършеното дело
доволен легнал и заспал.

***

Пълнолунна нощ и минувачи.
Пустиня, из изпъкналите вени
струи ни капчица живот.

Минават минувачи с маски.
Няма никакви вселени,
а само черно-бели краски -
на едни мечти стопени...

***

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me