uFeel.me
Нема, бе, такава държава!
Автор: meri4ka,  18 юли 2011 г. в 14:39 ч.
прочити: 199
Комплоти в кюлоти,
а после полягваме
в шум  на банкноти...
КрепимЕ фалити,
стрихнините - стрити.
Цигари - с \"комари\" -
и който припари
му свалят и риза,
опа, вдигна се акциза!
Ау, \"тъмната\" бира
съвсем окупира
и банери, постове
извадиха лостове...
съвсем ни затриха, Гоце,
така е, щом стадо сме овце!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me