uFeel.me
Некръстоносно
Автор: Елишка,  28 май 2009 г. в 08:40 ч.
прочити: 379
Днес се тръгва на поход обречено.
С гумени шпаги.
Но преди да сме тръгнали още
сме толкова мъртви...
Ако можем очите си
с няколко удара да извадим,
няма кой да ни види дори,
че сме стигнали първи.


Днес човекът е цяла войска
от по хиляди реда,
за която водата в моретата
вечно е плитка.
Но след всяка неравна,

спечелена с подлост победа,
няма кой да остане до край
във последната битка.


А и няма значение даже
кого ще убием...
Нито колко сме силни, или колко сме
вярващи в себе си.
Няма нищо божествено
всичко човешко да скрием
и какво проповядваме, като ние
самите сме... ереси.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me