uFeel.me
Нека
Автор: vesselin,  15 март 2011 г. в 07:36 ч.
прочити: 387
Нека Бог да прости греховете
на света ни, потънал в лъжи,
за да вземем отново в ръцете
пак съдбите си вместо пари.

Нека всеки помогне на беден,
който някъде страда без дом,
като му подари дар безценен –
стар, забравен в мазето кашон.

Нека Бог да прости греховете
на човека, забравил духа,
с който някога виждаше цвете
вместо златна ненужна игла.

Нека всички да станем пак хора
в мир със своята майка земя
и ще чуем как нейната воля
възвестява нов шанс за света.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me