uFeel.me
Не съм поет
Автор: dobromirpenkov,  1 януари 2011 г. в 12:20 ч.
прочити: 212


НЕ СЪМ ПОЕТ

Не съм поет -
аз просто пиша
за туй ,което трепва в мен
и всеки ден неспирно диша.

Не съм поет,
но искам да изкажа
чувствата си в стих.
И, знам, на тях, че ще се радва
и ще запомни някой, може би.

Не съм поет
и надали ще стана,
но съм щастлив, че има нещо
да тревожи сърдечната ми рана.

Когато пиша,
сричките аз не броя -
тъй, както дишам,
от мене думите струят.

Напук на ямба и хорея,
напук на всички правила
бушуват вечно бури в мене
и всеки ден превръщам ги в слова.

10.02.2010 г.


** *

Пред мен - стената,
бележникът - зад мен,
а аз - в средата.
И тъй е всеки ден
.

И всеки ден аз търся стих
сред камък и бетони.
И каменните строфи може би
все някой ще запомни.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me