uFeel.me
Не плачи Далал
Автор: dr_abdul,  23 януари 2009 г. в 14:57 ч.
прочити: 253

Не плачи Далал

Абдулрахман Акра

-----------------------

Защо ли плачеш Далал?
Хубавото момиченце,
нали твоето има,
на език майчин означава
Глезена.
Усмихни се тогава
и си гали котката -
единственото живо същество,
което намери
под разрухата…
А за двамата убити братя
и малката убита сестричка,
както и за майка и баща убити,
да не питаш!
Само се усмихни
и благодари на Бога,
че живееш до демократичния оазис
на Израел,
откъдето ви дойде
Новогодишния поздрав,
написан на ракета.
А за белият фосфор,
да не питаш много.
Това не е забранено оръжие,
А полезно вещество,
което разтваря
мазната тъкан,
за да станете по-фини деца
и по-красиви!
Погали си котката Далал
и потърси още
във разрухата
ризата на Мохамед
и училищната форма
на Гайдаа…
И благодари на Израел,
че съгласи се да оставят
под останките на разрушения ти дом
парчета дрехи
мириса на братята убити
и на барут!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me