uFeel.me
Не ме оставяй
Автор: dobromirpenkov,  18 юни 2010 г. в 11:30 ч.
прочити: 241

НЕ МЕ ОСТАВЯЙ

 

Не ме оставяй без теб,
не оставяй
в това безкрайно поле
забравен –

ще се изгубя кат малко дете
изоставен,
ще изгори любовта в мен
кат жарава,
ще скитам от тебе ранен
и забравен,
от спомен неведом пленен

и раняван,
от топлотата ти свята лишен
да изгарям…

В мечтата за новия ден
се надявам,
да бъда отново от теб
утешаван,
да не бъда никога веч
натъжаван.

Под това безкрайно небе

ми прощавай –
аз с този любовен рефрен
те възпявам.

06.02.2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me