uFeel.me
На Сълзица
Автор: tonia_borisova,  22 март 2011 г. в 04:26 ч.
прочити: 168

В най-прелестното време на годината


дари ми Любовта омайно цвете:


Сълзица - чудо тайнствено, в незримото


и в делника осъдена да свети!


Сълзице свидна, с Божи дар дарена си -


чрез багрите на Добротата, дъще,


с Любов и Вяра да надвиваш Времето


и тленното в човешката ни същност!


Да бъде свято кладенче душата ти


заръча Господ: Светлината-истина,


ту - яростна, ту - слънчево-усмихната,


раздавай я и людете пречиствай -


със звуци, чудни образи - открития,


с прозрения за тайните световни...


Белязана си, дъще, с трудна мисия:


да сееш, да даряваш и да помниш!




25.04.2000г., В.Търново

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me