uFeel.me
На Нина
Автор: gabi_81,  26 ноември 2011 г. в 18:09 ч.
прочити: 653
На 26.11. си родена
и със здраве надарена,
от Господа благословена
и с щастие удостоена.


Желаем ти да си щастлива
и както досега красива.
Никога не бъди унила,
а с всички много мила.


Нека животът ти е приказка красива,
а ти в нея винаги щастлива.
Да тече гладък като мед,
вървейки все напред по килим \"тъй-мек\".


Бог да бъде все до теб,
както досега, така и занапред.
Богородица здраве, сили да ти дава,
да обгражда те с внимание и слава.


За празника сега се приготви
и гостите си радушно посрещни.
Свещичките на тортата духни
и желание си намисли.


За нас - Дерлийски - си спомни,
подаръка ни скромен приеми
и чаровно ни се усмихни.
С приятели добри ти
весели се до зори!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me