uFeel.me
На К.
Автор: dobromirpenkov,  24 юни 2010 г. в 21:18 ч.
прочити: 168

На К.

Усмихни се!

         Толкова е просто...
Изправи се -
         небето да докоснеш...
Звездите
         в сърцето си носиш...
Смири се
         и всичко ще можеш.
Намери се
         сред морето от вопли...
Обърни се -
         да те докосна...
Усмихни се -
         толкова е просто...

 

22 април 2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me