uFeel.me
НЯМА СДЕЛКА!?...
Автор: Liliyanaandreeva,  11 октомври 2012 г. в 09:34 ч.
прочити: 230

Всеки народ си заслужава

властта на своята държава -

предлагам календарни градове

и от вас зависи: Сделка или не?

 

  • * *

 

Когато отново няма сделка
и вашият спасител пак го няма -
купи си сол, бидон и зелка
и се погрижи за твойта мама...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me