uFeel.me
НОВОГОДИШНА
Автор: Manja,  31 декември 2010 г. в 09:23 ч.
прочити: 291
Когато Годината
е хубава и добра,
като любимата Жена
силно я стискаш,
до себе си притискаш
и никак не искаш
да си отива от теб,
да изпускаш този късмет!
\"Wink\"
Но колелото се върти!
Здраво се държи!
Върти се и ти!\"Smile\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me